Yubikey

Turvallista kirjautumista Google-tiliin helposti

 

Yubikey on tietoturvallisen kirjautumisen uusi tulokas. Se on suoja-avain, jota käytetään esimerkiksi Google-tilin Kaksivaiheisen vahvistuksen välineenä. Näin saadaan nostettua Google-tilin turvatasoa merkittävästi, mutta samalla säilytettyä kirjautuminen mahdollisimman helppona käyttäjille. YubiKey soveltuu käytettäväksi niin henkilökohtaisen tilin turvana, yrityksissä kuin oppilaitoksissakin.

Kaksivaiheisen vahvistuksen avulla pahantekijät pidetään loitolla tilisi tiedoista, vaikka salasanasi ja käyttäjätunnuksesi olisi päätynyt vääriin käsiin. Ideana on, että salasanan lisäksi kirjautumisen yhteydessä käytetään erillistä YubiKey-suoja-avainta, jonka voit tilata kauttamme.Yubikey_Ideat_v3

 

YubiKey on erillinen tietokoneen USB-porttiin liitettävä avain, jota monet käyttäjät kuljettavat mukanaan avainnipussa tai lompakossa. Jos hukkaat avaimesi, joku tarvitsisi lisäksi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Jos taas tunnuksesi päätyvät vääriin käsiin, tarvitsisi varas lisäksi mukanasi liikkuvan YubiKeyn.

YubiKeyn on kehittänyt ruotsalainen Yubico yritys. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä YubiKeystä löytyy muutamaa erilaista mallia, joista jokainen tarjoaa huippuluokan turvallisuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. YubiKey suoja-avaimia on käytössä ympäri maailmaa ja mm. Google, Facebook, Novartis ja useat kunnat sekä oppilaitokset Ruotsissa ovat julkisesti kertoneet ottaneensa YubiKeyt käyttöön laajalti organisaatioissaan.

Lisätietoja YubiKeyn teknologiasta löydät täältä.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous Yubikeysta

yubikey2