Citrix

Virtualisoitu Windows-työpöytä Chromebook-tietokoneille

Jos yrityksessäsi on vahva tarve käyttää Windows-ohjelmistoja, mutta uudenlaiset laiteratkaisut kiinnostavat, mukaan astuu Citrix. Sen avulla on mahdollista tuoda perinteinen Windows-työpöytä suoraan Chromebookiin virtualisoinnin avulla.

Mikä Chromebook?

Chromebook ovat toimiva ja kustannustehokas valinta yrityksen tietokoneeksi. Chromebook voidaan liittää keskitettyyn hallintaan. Sen kautta Chromebookin ylläpito ja käyttöönotto on todella helppoa ja nopeaa, mikä puolestaan näkyy suoraan IT-vastaavien työtaakan kevenemisenä ja kustannussäästöinä. Kun pakkaan lisätään vielä sisäänrakennetut tietoturvaominaisuudet ja automaattiset päivitykset, työn määrä kevenee entisestään ja aikaa jää muille asioille.

Citrix XenApp

Citrix XenApp on johtava Windows virtualisointiratkaisu Chromebookeille. Citrix ja Google ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010 rakentaakseen Chromebook-käyttäjille helpon pääsyn Windows-ohjelmistoihin ilman, että tämä vaatisi suuria ponnisteluja yrityksen IT-osastolta tai täysin uudenlaisen hallintamallin (DaaS) omaksumista.

Yhdistämällä XenApp Platinumin ja Chromebookit, yrityksen IT-osasto voi:

  • Ottaa käyttöön sovelluskeskeisen ratkaisun, joka on suunniteltu turvalliseksi
  • Tarjota Windows-sovellukset yhdestä paikasta kaikille päätelaitteille
  • Jakaa Windows-, SaaS-, Web- ja Google Workspace -ratkaisut edullisesti käyttäjille
  • Varmistaa toimivan käyttökokemuksen Citrix Receiverin avulla, joka tukee HTML5-pohjaisia ratkaisuja
  • Mahdollistaa Windows-sovellusten jakamisen keskitetysti 1-100 000 käyttäjälle

1402604213896