Yritys

Cloudpoint tuo onnistumisvarmuutta sinne, missä sitä eniten kaivataan. Onnistumisen avaimena on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa, mikä mahdollistaa syvällisen ymmärryksen niistä tarpeista, joiden pohjalta muutoksia tehdään.

Kun valitset meidät kumppaniksesi pilviratkaisuihin, olemme rinnallasi suunnittelun ja toteutuksen kaikissa vaiheissa. Huolehdimme palveluiden tietoturvallisesta käyttöönotosta, rakennamme muutosprosessiin toimivan mallin ja koulutamme henkilöstösi. Olemme tukenasi käyttöönoton jälkeenkin jatkuvuussuunnitelussa ja pitkäaikaisen digistrategian toteuttamisessa. 

Kokemus puhuu puolestamme: olemme olleet Googlen palveluiden valtuutettu toimittaja vuodesta 2009 alkaen. Näiden vuosien aikana kauttamme on toimitettu palvelut lähes 300 000 käyttäjälle.

Asiakaskuntamme koostuu opetus- ja kuntasektorin lisäksi kaikenlaisista yrityksistä pienistä suuriin. Tiimimme täydentää luontevasti omaa IT-osaamistanne. Lisätietoja palveluistamme löydät täältä

Miksi Cloudpoint

  • Asiantuntijoita vankalla kokemuksella
  • Olemme luotettava, kotimainen ja ketterä yhteistyökumppani
  • Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä
  • Tekemämme käyttöönotot onnistuvat aina
  • Meillä on monenlaisia asiakkaita – tunnemme sekä yksityisen että julkisen sektorin tarpeet

Hinnasto 

Cloudpointin palvelujen ja tuotteiden vuoden 2021 hinnaston löydät tästä linkistä

 

Asiakkaitamme

Asiakascase Rovaniemen kaupunki

Ensimmäisena suomalaisena kaupunkina Rovaniemi siirtyi koko hallinnossaan käyttämään Googlen Workspace -palvelua ja Chromebook-tietokoneita yhteistyössä kanssamme.

Lue koko tarina

Asiakascase Valkeakoski

Valkeakosken kaupunki tarvitsi kumppanin muutoksenhallintaan, kun perusopetuksessa siirryttiin Google for Education -palveluihin ja Chromebook-tietokoneisiin. Cloudpointin tuella siirtyminen Chromebook-laitteisiin toteutettiin Valkeakoskella nopeasti vuoden 2019 aikana.

Lue koko tarina

Asiakascase Sotkamo

Sotkamossa hypättiin opetuksen digiloikka Cloudpointin avustuksella, kun ratkaisuksi valittiin Google Workspace for Education ja Chromebookit.

Lue koko tarina

Asiakascase Pori

Tutustu Porin kaupungin tarinaan Google for Education -sovellusten valinnasta ja yhteistyöstä Cloudpointin kanssa. Porissa oppilaiden päätelaitteeksi on valittu Chromebookit, Google-sovellusten rinnalle.

Asiakascase Hope-yhdistys

Hopen siirtymistä Google Workspace -sovelluksiin tuettiin muutoksen aikana teknisen tuen, muutoksenhallinnan ja koulutuksen voimin. Hopen toiminnanjohtaja Eveliina Hostila kuvaa käyttöönoton olleen sujuvaa: “Paitsi että se toteutettiin toiveidemme mukaan nopeasti, käyttöönotosta tiedottaminen toimi erinomaisesti ja saimme tarvittavan määrän koulutusta sovellusten tehokkaaseen hyödyntämiseen. Koko prosessista jäi positiivinen fiilis.”

LUE KOKO TARINA TÄÄLTÄ

12189182_1152482194782808_7756580631746548521_n